Miten pukeutua vintage tyyliin

Vintage vaatteita ja vintage tyyli vaatteita, tarjoaa käyttäjälle loistava tilaisuus luoda ainutlaatuinen, mielenkiintoinen ja poikkeuksellisen muodikas. Vintage vaatteet on hyvin muodikas, luoden ilmaa chic hienostuneisuutta puolelta käyttäjän, vaikka samaan aikaan, imbuing käyttäjän rento ja huoleton tyyli asennetta. Jos sinusta tuntuu, että vintage-vaatteet ilmentää persoonallisuuttasi, niin miksi ei harkita kokeilemaan tätä muoti trendi. Kuitenkin varoa, että ulkoasun voi olla varsin vaikea vetää pois hyvin, ja muodin faux pas ”ovat pullollaan, kun ensin kokeilemaan vintage näyttää. Jos haluat kokeilla, mutta lukea neuvoja, seuraa, ja olet paljon todennäköisemmin onnistua.

4669da4b3557b04ed3af8b619fcba67c

Ensimmäinen näkökohta sinun täytyy tehdä, pitäisikö päätätte ostaa aitoja vintage vaatteita tai vintage tyyliin vaatteita. On olemassa erilaisia ​​etuja ja haittoja molemmille:

Vintage vaatteet:

Edut

Tärkein etu on hinta, nämä ovat toinen käsi, ja hinta heijastaa yleisesti, että kohde on jonkin verran kulumista. Toinen etu on, että nämä vaatteet ovat todennäköisesti yksi-of-a-kind; muissa samaa tyyliä on luultavasti menetetty aikakirjoissa aikaa.

Haitat

Keskeinen haitta on, että muut ihmiset, jotain, joka voi olla epämiellyttävä kanssa, joka on kuluneet vaatteet. Lisäksi ne saattavat tarvita erityisiä hoitoja, kuten kallis kuivapesuloihin tekniikkaa, joka vie aikaa ja rahaa.

Vintage tyyli vaatteet:

Edut

Vaatteet ovat uusia, joten sinun ei tarvitse murehtia kaikenlaista puhdistus ennen puet vaatteita.
Johtavat muoti suunnittelijat ovat luoneet näitä vaatteita massamarkkinoille; he siis täyttävät nykyinen suuntaus – eli mahdollisuuksia tehdä muodin virhe on vähemmän.

Haitat

Vaatteet tulee kalliimmaksi, mikä johtuu siitä, että ne ovat uusia, ja ne on suunniteltu huolellisesti. Vaatteet ovat massatuotantona, ja niin ainutlaatuisen ilmeen on vaikea saavuttaa.

Kun olet valinnut siitä, valitaanko vintage tai vintage tyyliin, voit sitten täytyy valita aikakauteen. Vintage vuosikymmentä ovat yleensä ajatellut kuin 1920-luvulla 1960-luvun. Vaatteita jokaisesta näistä vuosikymmenien sopii nykyajan muodista, vaikeus syntyy päättää keskenään vuosikymmenellä. Jos et ole varma, mitä aikakausi valita, yksinkertaisesti tutkia eri lajityyppien saatavilla kunkin aikakauden ja tee sitten valinta perustuu henkilökohtaisen mieltymyksen.

Seuraavaksi, valitessaan pukeutua vintage tyyliin, sinun täytyy varmistaa, että täydellinen asu on yhtenevä. Toisin sanoen, että jokaiseen seuraa vintage look – yritä yhdistellä eri tyylejä. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy ostaa kenkiä, hattuja, vöitä, ja kaikki muut tarvikkeet saatat haluavat pukeutua, vuonna matching tyyliin.

Muista, aiemmin, hiukset ja meikit olivat yleensä vaivatonta, eikä yli liioiteltu tyylejä näemme tänään – hyvin harvat ihmiset olivat oranssi tukka ja iho 1920-1970, joten pidä totta tyyliä, ja mennä luonnon.

This entry was posted in Mekot.

Vastaa